Låna pengar utan ränta – Är det möjligt?

Låna-pengar-utan-ränta

Att få låna pengar är oftast INTE gratis. Hela grejen med att låna ut pengar, är att långivarna tjänar pengar på räntan.

Om det nu är så, går det då att få låna pengar utan ränta?

Svaret är, Ja!

Hur kan det komma sig att det finns långivare som inte kräver någon avgift i utbyte mot att de lånar ut pengar?

Jo, detta är ett sätt att locka nya kunder att låna pengar. Långivarna gör alltså detta, i hopp om att du ska fortsätta vara kund hos dem. Många långivare erbjuder gratis smslån för det första lånet du tar hos dem. Detta är såklart något som du som kund kan utnyttja utan några som helst problem.

Fördelarna med gratis smslån och smslån utan ränta:

  • Har oftast ingen ansökningsavgift
  • Erbjuder 0 % i låneränta för ditt första lån.
  • Har oftast e-post faktura, så du slipper avi-avgifter.
  • Har allt som oftast ingen uppläggningsavgift.

Om vi leker med tanken att du vill låna 6000 kr på 14 dagar, betalar du endast tillbaka dina 6000 kr som du lånade.

Vad som är riktigt viktigt är att du ser till att betala tillbaka ditt lån inom den utsatta tiden. Skulle det vara så att du inte betalar tillbaka pengarna så kommer det att tillkomma ränta. Hur mycket skiljer sig åt från långivare till långivare.

Krav och villkorslöst lån

Då smslån oftast innefattar mindre summor, så behöver du inte vara rädd för att missa finstilta villkor eller krav.

Du är heller aldrig tvungen att fortsätta låna pengar, genom att ta lån som inkluderar räntesatser. Att långivarna vill att du ska fortsätta vara kund hos dem är ju egentligen rätt naturligt. Många ser på långivare som onda människor som vill tjäna pengar på andras svårigheter, men så är det ju faktiskt inte.

Försök att hitta ett företag som inte är ute efter att tjäna pengar på dess kunder. Samma sak gäller ju såklart långivarna.

Vi säger inte att alla långivare är seriösa och har goda intentioner, men de vi har valt att rekommendera på denna sida är företag som är legitima. 

Läs denna guide om hur du får ett lån utan ränta

Vi på Snabbtlån.se finns till för att granska långivare och rekommendera de vi tycker är de bästa. Vi försöker även att hitta de långivare som du kan tjäna lite extra på att använda. Det kan t.ex. vara långivare som erbjuder det första lånet utan ränta, eller långivare som generellt har låg ränta på sina lån.

Här kan vi rekommendera dig att ta en titt på länken nedan, för att hitta en lämplig långivare. Ett bra tips är att använda sig av en som kan ge dig erbjudanden från 15 långivare.

 

Låna-pengar-utan-ränta

 

 

När du har kikat igenom sidan och hittat en långivare som har de bästa erbjudandet, är det lätt att bara klicka vidare och skicka en online-ansökan. Smartast är som sagt att välja tjänster där du kan få erbjudande av upp till 15 långivare på en och samma gång. På så sätt slipper du att göra en massa olika ansökningar.

De långivare vi rekommenderar tar aldrig några pengar för en ansökan, det är helt kostnadsfritt och dessutom binder du inte upp dig till någon fortsatt kontakt.

Vi försöker också att hitta långivare som är snabba och kan komma med ett besked inom en väldigt snar framtid. Om inte minuter så absolut inom timmar. Vi förstår att du ibland kan behöva få ett besked så snart som möjligt.

 

Läs även: