Vilkor/Ansvar

Syfte och funktion

Snabbtlån.se är en jämförelsesida och konsumentvägledare för lån. Vår tjänst är helt kostnadsfri för användaren och denne kan aldrig i någon situation krävas på kostnader eller någon form av ersättning för användande av vår sida. Webbsidan finansieras genom särskilda avtal med de långivare som listas på webbsidan. Snabbtlån.se använder sig av cookies, om det kan du läsa mer här.

Snabbtlån.se erbjuder inte några former av lån själva. Webbplatsen är endast en oberoende portal och konsumentvägledare som jämför lån. Det är alltså inte möjligt att ansöka om ett lån hos oss och vi kan heller inte utföra någon form av kreditupplysning.

Snabbtlån.se rekommenderar inte enskilda kreditbolag utan hjälper endast till med att vägleda till rätt låneform utefter den rådande ekonomi och det behov som användaren har.

 

Vårt ansvar

Enligt lag ska du vara minst 18 år gammal för att få teckna ett lån. Varje bank är däremot fri att sätta en åldersgräns som överstiger den ålder som är satt i lag.

Snabbtlån.se tar inget som helst ansvar för skulder eller konflikter som kan uppstå mellan långivaren och låntagaren. Vi ansvarar heller inte för e.v bedrägerier som personer blir utsatta för, däremot rekommenderar vi endast seriösa aktörer på marknaden, vilket borde minska risken för bedrägerier eller liknande.

Snabbtlån.se försöker att hålla all information angående de långivare vi rekommenderar uppdaterad. Denna information är dock under ständig förändring och vi kan således inte garantera att all information alltid är helt uppdaterad.

Snabbtlån.se kan ej krävas på skadestånd eller någon form av ersättning, eller ses som delaktig vid skador och konflikter som uppstår mellan låntagare och långivare. Snabbtlån.se har ingen som helst delaktighet i de låneavtal som skrivs mellan låntagaren och långivaren.

Snabbtlån.se ansvarar endast för det innehåll som publiceras på webbsidan, vilket är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Vid tvister, problem eller missnöjen med en lånetjänst, hänvisar vi till respektive långivare där tjänsten nyttjats.

E.v ändringar av villkor

Snabbtlån.se kan komma att ändra villkoren efter hand. Håll dig därför uppdaterad på denna sida för att känna till de aktuella villkoren för tjänsten.

Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande webbsidan och vår tjänst